понеділок, 26 березня 2012 р.

定制软件为VNC价格 - 第2部分

VNC机器人

*附加档案在文字聊天消息的能力。


*“智能恢复”文件,通过文件管理器。


产品的功能和内置公用事业


*        远程桌面 科技“互联网身份证”,让畅通 小型企业的远程访问 通过NAT和防火墙。


*远程安装。


* VNC观众支持模块

网络会议软件

操作系统Linux操作系统。


*“反向连接”功能和“通过连接”允许你自定义的工作程序,即使在非常复杂的网络,与多个路由器和子网的拓扑结构。


*“一键»允许您创建和配置VNC服务器分布

定制软件为VNC价格 - 第2部分

, 可以安装,只需运行它无需任何额外的查询和对话框。


*«RMS轻松访问“提供了一个机会运行 VNC服务器

在当前用户的系统中,即使用户不具有管理员权限。


*“局域网唤醒” - 您的计算机上远程。


*微星的配置允许您自定义的VNC服务器的分布。


*映射网络。网表可以被看作是网络的拓扑结构图。 在地图上,除了到远程计算机,网络设备可能会注意到,线路,网络等。


定制软件为VNC价格 - 第2部分

被设计*电脑上network.This工具搜索发现在子网中的计算机。 你可以配置你的电脑,只搜索指定的远程操纵系统。


*隐私设置VNC服务器密码。


*经理反馈连接。


*服务器上的系统事件日志。


 


 

пʼятниця, 23 березня 2012 р.

תוכנות מותאמות אישית במחיר VNC

VNC PC


RMS מספק למנהל המערכת יש אחד functionals המוצרים הרחב ביותר של ניהול מרחוק של מחשבים. פונקציונליות ניתן לחלק למספר קטגוריות: מצבי חיבור, הזדמנויות ייחודיות נוספות בתוך המשטר, מערכת מובנית בתחום השירותים הציבוריים.מחיר שירותי שולחן עבודה מרוחק  


דרכי קשר


* ניהול מחשב מרחוק.


* ניטור מרחוק.


VNC מחיר

* מנהל הקבצים - מודול להעברת וניהול קבצים.


* משימה מרחוק Manager.


* Device Manager מרחוק.


* מרחוק הרישום.


טרמינל * - שורת הפקודה גישה (בדומה "שורת הפקודה" כלי מערכת).


* ניהול צריכת חשמל.


* ביצוע מרחוק של תוכנות.


תוכנות מותאמות אישית עבור VNC VNC מחיר הצופה

* צ 'אט טקסט.


* חיבור מצלמת אינטרנט ומיקרופון מרחוק.


* שליחת הודעת טקסט פשוטה.


* חיבור עם RDP.


* שולחן העבודה שיא שרת לפי לוח זמנים.


כמה תכונות מתקדמות מצבי


* בחירת session.If מסוף במחשב המרוחק פועלת מערכת פגישות מרובות, כגון המקומי RDP כמה - אתה יכול לבחור מושב מעניין לנהל אותו.


. * טכנולוגיית אינטגרציה חודרת «Drag & Drop» (גרור ושחרר) קבצים ותיקיות ניתן לגרור את הדרך הרגילה של Windows - ישירות על החלון עם שולחן העבודה המרוחק, ולהיפך. מנהל הקבצים גם תומך באופן מלא את הטכנולוגיה הזו.


* תמיכה רב צג מערכות.


התוכנה מותאמת אישית עבור תוכנת VNC מסך מחיר שיתוף

* שידור אודיו ממחשב מרוחק המקומי.


* ניתן להפוך את מסך הנעילה, מקלדת המחשב מרחוק במהלך הפעלה של הממשל.


* תמיכה מלאה גרפי פגז «Aero». כאשר אתם מחברים את הקליפה לא מבוטלת, אם כי קיימת אפשרות לבטל את זה.

понеділок, 19 березня 2012 р.

vnc hulpmiddel

Desktop conferencing

VNC Personal Edition 4.3.1


vnc programma Windows Remote Desktop

Platformen: Windows 98/Me/NT/2000/2003/XP/Vista


Bureau van de LAN:


Remote Control via het internet:

hulpprogramma Hulp op afstand

Het programma VNC Personal Edition, ondanks de gelijkaardige naam, heeft weinig te maken met het programma Ultra VNC. Maakt ze vergelijkbaar is dat beide zijn ontworpen voor beheer op afstand van computers, en de afkorting VNC (Virtual Network Computing) betekent dat we het hebben over het gebruik van het protocol VLAN VNC.


Vnc hulpmiddel

Notulen van VNC - is een eenvoudig protocol om de grafische interface van een externe computer te openen. Het is gebaseerd op het concept van een op afstand framebuffer (Remote Frame Buffer, RFB), dus de afkorting van VNC en RFB betekent vaak hetzelfde. De VNC-protocol kunt u de frame buffer op de server (externe computer bij te werken met software die is geïnstalleerd VNC Server) En het doorsturen van de inhoud via het netwerk op een computer met software geïnstalleerd VNC Viewer. Aangezien dit een rasterbuffer, kan dit protocol worden gebruikt om toegang tot de grafische interface van een externe computer met een besturingssysteem verkrijgen.


Naast een remote desktop pc toegang te krijgen, het programma VNC Personal Edition bevat de mogelijkheid van het overbrengen van bestanden tussen computers.


Om de veiligheid van het communicatiekanaal tussen computers alle verkeer wordt versleuteld met behulp van een algoritme AES (128-bits sleutel) te verzekeren. Bovendien is de toegang tot de externe computer wachtwoord te krijgen en toe te passen filteren op IP-adressen.


Merk op dat het programma VNC Personal Edition niet voorziet in de oprichting van een externe server kant.


Om de verbinding tussen computers in het programma VNC Personal Edition tot stand wordt standaard gebruikt op TCP poort 5900, dus voordat je moet ervoor zorgen dat de poort open is in de firewall.


Het programma VNC Personal Edition is gericht op het gebruik van lokale netwerken en heeft geen extra middelen voorzien voor gebruik door de afstandsbediening sdkvia het internet.


Bij de toepassing van dit programma om computers te beheren via het internet zijn er precies dezelfde problemen als in andere soortgelijke programma's (UltraVNC, Radmin, etc.). Dat wil zeggen, als de computer wordt beheerd in het lokale netwerk beschermd door een router met een extern IP-adres (met internet), te verkrijgen kleine bedrijven toegang op afstand met deze computer, moet u deze toewijzen van een statisch IP-adres op het interne netwerk en implementeren van een statische port forwarding op je router (TCP poort 5900 doorgestuurd naar het interne IP-adres van de computer).