понеділок, 19 березня 2012 р.

vnc hulpmiddel

Desktop conferencing

VNC Personal Edition 4.3.1


vnc programma Windows Remote Desktop

Platformen: Windows 98/Me/NT/2000/2003/XP/Vista


Bureau van de LAN:


Remote Control via het internet:

hulpprogramma Hulp op afstand

Het programma VNC Personal Edition, ondanks de gelijkaardige naam, heeft weinig te maken met het programma Ultra VNC. Maakt ze vergelijkbaar is dat beide zijn ontworpen voor beheer op afstand van computers, en de afkorting VNC (Virtual Network Computing) betekent dat we het hebben over het gebruik van het protocol VLAN VNC.


Vnc hulpmiddel

Notulen van VNC - is een eenvoudig protocol om de grafische interface van een externe computer te openen. Het is gebaseerd op het concept van een op afstand framebuffer (Remote Frame Buffer, RFB), dus de afkorting van VNC en RFB betekent vaak hetzelfde. De VNC-protocol kunt u de frame buffer op de server (externe computer bij te werken met software die is geïnstalleerd VNC Server) En het doorsturen van de inhoud via het netwerk op een computer met software geïnstalleerd VNC Viewer. Aangezien dit een rasterbuffer, kan dit protocol worden gebruikt om toegang tot de grafische interface van een externe computer met een besturingssysteem verkrijgen.


Naast een remote desktop pc toegang te krijgen, het programma VNC Personal Edition bevat de mogelijkheid van het overbrengen van bestanden tussen computers.


Om de veiligheid van het communicatiekanaal tussen computers alle verkeer wordt versleuteld met behulp van een algoritme AES (128-bits sleutel) te verzekeren. Bovendien is de toegang tot de externe computer wachtwoord te krijgen en toe te passen filteren op IP-adressen.


Merk op dat het programma VNC Personal Edition niet voorziet in de oprichting van een externe server kant.


Om de verbinding tussen computers in het programma VNC Personal Edition tot stand wordt standaard gebruikt op TCP poort 5900, dus voordat je moet ervoor zorgen dat de poort open is in de firewall.


Het programma VNC Personal Edition is gericht op het gebruik van lokale netwerken en heeft geen extra middelen voorzien voor gebruik door de afstandsbediening sdkvia het internet.


Bij de toepassing van dit programma om computers te beheren via het internet zijn er precies dezelfde problemen als in andere soortgelijke programma's (UltraVNC, Radmin, etc.). Dat wil zeggen, als de computer wordt beheerd in het lokale netwerk beschermd door een router met een extern IP-adres (met internet), te verkrijgen kleine bedrijven toegang op afstand met deze computer, moet u deze toewijzen van een statisch IP-adres op het interne netwerk en implementeren van een statische port forwarding op je router (TCP poort 5900 doorgestuurd naar het interne IP-adres van de computer).


 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар