понеділок, 9 квітня 2012 р.

VNC-client android - deel 3

Koop vnc

Hoe kan ik verbinding met een externe PC en beheersen:


VNC-client android - deel 3

Als onze programma kan worden gebruikt om een computer op afstand besturen?


Virtueel kantoor, op afstand werk van thuis uit:


Anyplace Control op maat vnc op afstand desktom software-software kunt u op afstand te werken van thuis uit op uw kantoor PC, als je op het werk. U krijgt volledige toegang tot e-mail, bestanden, programma's en op het netwerk, waar u ook bent. Nu kun je vroeg thuis komen! U kunt afmaken hun werk op afstand van huis, direct aan de computer op kantoor!


Windows remote desktop

Toegang tot uw computer tijdens de reis:


Tijdens de reis, kunt u gemakkelijk Anyplace gebruik maken van het Programma op maat VNC remote desktop software voor kleine bedrijven toegang op afstand tot uw huis of kantoor computer van overal in de wereld, e-mail controleren, antwoord brieven, om te communiceren met werknemers of familie met behulp van de afstandsbediening sdka computer via het internet.


De remote service tech. Support:


Anyplace Control op maat VNC remote desktop software software kunt u op afstand te ondersteunen klanten. U kunt op afstand verbinding maken met de desktop client, en dan de oplossing van alle problemen op zijn computer. Dit is de beste oplossing voor remote oplossen van problemen uw computer via het internet of LAN.


Met behulp van een computer thuis netwerken:


Door Anyplace controle op maat vnc op afstand desktom software, kunt u eenvoudig helpen om familieleden of vrienden met hun computer problemen op te lossen zonder het verlaten van het huis. Met de functie "File Transfer" U kunt documenten te delen met hun friends.You kan direct muziek, foto's of documenten op een computer van je vrienden, zonder de hulp van e-mail.


Beheer op afstand via het internet:


VNC-client android - deel 3

Anyplace Control op maat VNC remote desktop software software kunnen systeembeheerders op een externe computer in het netwerk te controleren zonder dat daarbij hun bureau. Ons programma - is de perfecte oplossing voor beheer op afstand van de grote netwerken.


Een virtueel prive-netwerk:


Anyplace Control op maat VNC remote desktop software software kan worden gebruikt als alternatief voor VPN: computernetwerken van uw bedrijf in verschillende steden, kunnen worden gecombineerd tot een enkele VPN-netwerk. Tegelijkertijd krijg je volledige toegang tot deze netwerken via een beveiligde verbinding software Anyplace Control op maat VNC remote desktop software.

Немає коментарів:

Дописати коментар