середа, 2 травня 2012 р.

Screen sharing tools - deel 2

Screen sharing tools - deel 2

Remote desktop client

Programma Toegang op afstand - krachtig kleine bedrijven toegang op afstand toolsPC 5.0.2 stelt u in staat om te bepalen hoe computers op het LAN en het internet, en, zoals vermeld in de website van de fabrikant, het programma werkt ook als de computers achter firewalls en routers.remote desktop delen van het scherm Echter, niet alle zo eenvoudig als het lijkt op het eerste gezicht. Voor kleine bedrijven toegang op afstand via het internet naar een computer in het lokale netwerk beschermd door een router, kunt u proberen op te zetten port forwarding op de router. Standaard gebruikt het programma TCP-poort 34012, dus als, bijvoorbeeld, het interne IP-adres van de computer die u wilt openen, 192.168.1.100, dan is de router op TCP-poort 34012 redirect op het IP-adres 192.168.1.100. In dit geval, het aanpakken van het externe adres van de router met behulp van de client-side software, zal het mogelijk zijn om kleine bedrijven op afstand toegang tot een computer met de server deel van het programma te krijgen.


Koop vnc

Als dit scenario is onaanvaardbaar, om welke reden, het programma Access Remote - krachtige kleine bedrijven toegang op afstand toolsPC 5.0.2 biedt een andere mogelijkheid voor Remote Control sdkof computers via het internet. Daartoe en in het programma Anyplace Control op maat vnc op afstand desktom software 4.0.8.4, van toepassing op een speciale server op het internet, die dient als bemiddelaar in de interactie van de twee computers. Oorspronkelijk nodig hebt om een account aan te maken op die server, dat wil abonneren op RPC-service (Remote PC Service), een aantal RPC en alleen dan kun je op afstand toegang krijgen tot uw computer.


Om een computer op afstand te bedienen via het internet naar de service en de RPC Service op de server en de client activeren.


Screen sharing tools - deel 2

Dienst RPC Service is verschuldigd. De kosten zijn $ 10 per maand (per PC), maar de eerste 30 dagen van gewenning, en zijn niet onderworpen aan de betaling. Om het programma Access te testen op afstand - krachtige kleine bedrijven toegang op afstand toolsPC 5.0.2 hebben we geprobeerd om alle voorgeschreven stappen om Remote Control sdkof computers te krijgen via het internet te vervullen, maar ... liep in onoverkomelijke moeilijkheden. Na een vervelende registratie proces (dat vereist kennis van het Engels) werd ons gevraagd om de kenmerken van een creditcard te geven om onze draagkracht te testen. Natuurlijk, het is onbeschoftheid, maar we besloten om naar het einde. Maar ook na dat we niet het gewenste nummer van RPC te krijgen, maar het een brief ontvangen waarin staat dat de managers niet konden we de opgegeven bel ons (nou ja, die wijst op de echte telefoon) bellen en vroeg nogmaals om de telefoon te geven . Kortom, ons geduld uitgeput. Test functies voor beheer op afstand van computers via het internet, hebben wij niet in geslaagd. Ja, deze programma's zijn niet voor de Russische markt.

En de laatste noot. De demo versie van het programma is volledig functioneel, maar heeft een beperkt aantal van start: het kan draaien op slechts 30 keer. Kosten van het programma is afhankelijk van het aantal aangeschafte licenties. Dus, als je wilt afstandsbediening sdkwith slechts een pc te bieden, dan zijn de kosten zullen zijn 40 dollar

Немає коментарів:

Дописати коментар